Karamelmousse van la Pause Chocolat Thé

Description

De karamelmousse is een recept van La Pause Chocolat Thé

+32(0)61 23 32 02 / +32(0)61 53 58 14 - contact@lapausechocolat-the.com


Cost

Category

Dessert

Season

Winter

Difficulty

Recipe

Ingredients (6 people)

  • 75 g vloeibare room
  • 75 g melk
  • 30 g eierdooiers
  • 15 g suiker
  • 2,5 g gelatine
  • 15 g water
  • 350 g karamelchocolade
  • 270 g opgeklopte slagroom
  • 85 g dulcey bolletjes


Preparation

Breng de vloeibare room en de melk aan de kook.

Giet de eierdooiers gemengd met de suiker in het mengsel.

Kook het mengsel op 82-84°C.

Zeef en voeg de gelatine toe.

Begin met het smelten van de chocolade en voeg geleidelijk de custard toe om een elastische en glanzende textuur te verkrijgen.

Wanneer het mengsel 40-45°C bereikt, voegt u de slagroom toe.

Suggestions

Chords

Spring naar de inhoud