Luisteren naar het gebrul van de herten is een unieke onvermijdelijke ervaring

Gedurende de maand september zijn bepaalde delen van het bos op bepaalde tijden gesloten om de rust van de grote fauna te respecteren. Het is belangrijk dat de geldende verbodsbepalingen worden nageleefd.
Vrij luisteren Het is mogelijk om naar een van de afgebakende plaatsen te gaan om naar het geburl van de herten te luisteren. Meer informatie via deze link Georganiseerde avonden Gedurende deze periode worden er begeleide avonden georganiseerd door: Ardenne Plaisir CRIE du Fourneau Saint-Michel Royal Syndicat d’Initiative de Saint-Hubert Je vindt ze ook in onze agenda. Vergeet niet op tijd in te schrijven want het aantal plaatsen is beperkt. Als je met een groep bent, is het ook mogelijk om aangepaste formules te boeken. Ardenne Plaisir biedt een formule aan voor vooraf samengestelde groepen. Wilt u hiervan genieten voor een verblijf in het woud van Saint-Hubert? Ontdek de aanbiedingen van de verschillende accommodaties in de regio.  

Goed om te weten – Saint-Hubert Wild Park

Tijdens het geburl van de hert is het Wildpark van Saint-Hubert gedeeltelijk gesloten.
Het deel van het park waar de herten vrij rondlopen is om veiligheidsredenen en voor het welzijn van de dieren niet toegankelijk.
Een kortingstarief is van toepassing.
Als u vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen op +32 61 25 68 17

Vaak gestelde vragen