CAESAR WRAP MET ARDEENS BROOD

Description

Caesar wraps met Ardeens brood is een recept voorgesteld door Marcassou.

+32(0)84 45 00 00 - webshop@marcassou.be


Cost

Category

Voorgerecht

Season

Lente

Difficulty

Recipe

Ingredients (4 people)

  • 2 kipfilets
  • 1 kippenbouillon
  • 4 sneetjes Pain d'Ardenne (Marcassou filet d'Ardenne)
  • 4 tortilla's
  • 1 Little Gem sla in reepjes
  • 20 g parmezaanschilfers
  • fijngehakte peterselie


Voor de saus


  • 1 teentje knoflook, gepeld
  • 6 ansjovisfilets (uit blik)
  • 1 theelepel zoete mosterd
  • 1,5 eetlepel worcestershiresaus
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 50 g geraspte parmezaanse kaas
  • Citroensap (naar smaak)
  • Zwarte peper (naar smaak)

Preparation

Leg de kipfilets in de bouillon en breng ze op middelhoog vuur aan de kook. Laat 10-15 minuten sudderen tot de kip gaar is. Daarna uit de bouillon halen, laten afkoelen en in reepjes snijden.


Bereid de saus. Pers de knoflook uit en hak de ansjovisfilets fijn. Meng met de mosterd, Worcestershiresaus, mayonaise, yoghurt en Parmezaanse kaas tot een gladde saus. Breng op smaak met citroensap en zwarte peper.

Snijd de Pain d'Ardenne in reepjes.

Beleg elke wrap met Little Gem sla en kipreepjes. Beleg met Pain d'Ardenne en saus, en garneer met Parmezaanschilfers en peterselie.


Suggestions

Chords

Spring naar de inhoud