In groepsverband

Het Woud van Saint-Hubert in groepsverband

Raadpleeg de brochure

Ruimtevlucht in het Euro Space Center, traditionele activiteiten in het Domaine du Fourneau Saint-Michel, interactief bezoek aan het Keltisch Museum, klimmen op de daken en in de klokkentorens van de Basiliek, ontdekking van het Musée Pierre-Joseph Redouté, duik in de geschiedenis van de voormalige abdij van Saint-Hubert, bezoek aan de voormalige klokkengieterij, aan het Marcassou Centrum en aan het didactisch kunstmuseum “Mudia”… dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden voor groepsbezoeken die in het woud van Saint-Hubert worden aangeboden! Om de streek te ontdekken is het natuurlijk mogelijk een natuurgids of een ontdekkingsgids in te schakelen. Hij zal de wandeling naar uw wensen inrichten!

Het Maison du Tourisme staat tot uw dienst om u te helpen bij het plannen van uw dag of uw groepsverblijf in het woud van Saint-Hubert.

info balade du 23 au 26/04

Infrabel, le gestionnaire du réseau ferroviaire, rénove actuellement différents ponts à proximité des sentiers de randonnée dans la région de Mirwart (Saint-Hubert). Ces travaux sont nécessaires pour garantir la sécurité du trafic des trains.

Les promenades concernées par les travaux du 23 au 26 avril 2021 sont :
– la promenade pédestre 18 « Thier de Gobaille » (losange vert)
– la promenade pédestre 29 « Vieux Moulin de Mirwart  (croix jaune)
– les GR 17 et 151

Pour votre confort et la tranquillité de votre balade, nous vous invitons à choisir parmi les autres itinéraires proposés dans la région.

La Maison du Tourisme vous informe chaque jour de 9h à 17h30
au +32 61 61 30 10.