Juridisch en privacybeleid

Welkom op de website van het Maison du Tourisme de la Forêt de Saint-Hubert.
Wettelijke kennisgeving

Verantwoordelijke uitgever: Maison du Tourisme de la Forêt de Saint-Hubert vzw.
Maatschappelijke zetel: Place du Marché 15, 6870 Saint-Hubert, België
ECB-nummer: 0676.474.832
Voorzitter: Véronique Arnould
Directie: Laurent Vanhex

Deze site is gemaakt op WordPress met de steun van het Commissariat Général au Tourisme.
De inhoud ervan wordt gevoed door het Maison du Tourisme en zijn openbare en particuliere partners via de gedeelde databank PIVOT in samenwerking met de databank HADES van Belgisch Luxemburg.
Deze site wordt gehost in Frankrijk, op een server die is uitgerust met beveiligingsmiddelen zoals een firewall, en is gecodeerd met behulp van een SSL-certificaat.

De foto’s op deze site mogen in geen geval worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van de betrokken fotografen.

Voor elke vraag / opmerking / technisch probleem / verzoek om de inhoud te gebruiken evenals om op deze site te verschijnen, kunt u contact opnemen met het Maison du Tourisme per post op het adres van de hoofdzetel, per telefoon (+32 61 61 30 10) of via dit formulier.

Privacybeleid

Het Office du Tourisme Saint-Hubert kan verschillende persoonsgegevens verzamelen wanneer u deze site gebruikt.
Wij geven u hieronder meer informatie over dit onderwerp.
Houd er rekening mee dat het vertrouwelijkheidsbeleid, met andere woorden, de manier waarop het Maison du Tourisme de la Forêt de Saint-Hubert de door u verstrekte gegevens gebruikt en beschermt, in de loop van de tijd kan veranderen. In geval van wijziging zal deze pagina worden bijgewerkt. Kom daarom van tijd tot tijd terug naar deze pagina om eventuele wijzigingen in het toepassingsgebied te volgen.

Contactformulier

Wanneer u contact opneemt met het Maison du Tourisme de la Forêt de Saint-Hubert via het online formulier (onder de rubriek “Contact”), zijn de gegevens die u kunt doorgeven

Voornaam en achternaam
E-mailadres
Postadres
Telefoonnummer
Uw voorkeuren en interesses
Het invullen van alle velden is facultatief. Het verstrekken van bepaalde gegevens aan het Maison du Tourisme de la Forêt de Saint-Hubert wordt echter verplicht wanneer uw verzoek bijvoorbeeld betrekking heeft op de verzending van documenten per post of wanneer u opnieuw gecontacteerd wenst te worden.
Deze gegevens worden noch gecodeerd, noch in een databank opgeslagen.

Nieuwsbrief

Om in contact te blijven met het woud van Saint-Hubert, kunt u zich via de homepage en de footer van deze site abonneren op onze nieuwsbrief.
Deze nieuwsbrief wordt u toegestuurd via de tool MailChimp.
Wanneer u zich registreert, wordt alleen uw e-mailadres gevraagd.
U kunt vragen om uw profiel te wijzigen. In dat geval kunt u desgewenst uw voor- en achternaam en uw geboortedatum meedelen. Het invullen van deze gegevens voorkomt niet dat u onze nieuwsbrief ontvangt; het is geen verplichting, het is een standaardfunctie die MailChimp aanbiedt.
U kunt zich ook automatisch uitschrijven.
De door u verstrekte informatie wordt opgeslagen in een database totdat u verzoekt deze te verwijderen, aangezien het voor ons belangrijk is om over uw e-mailadres te beschikken om u de nieuwsbrief te kunnen blijven toesturen.

Informatie over uw navigatie

Om u de beste surfervaring te garanderen en voor statistische informatiedoeleinden gebruikt deze website cookies en de Google Analytics tool.
Door uw navigatie voort te zetten, aanvaardt u het plaatsen van cookies; tijdens uw bezoek informeert een bericht u, u kunt ze aanvaarden of weigeren.
De geanalyseerde gegevens zijn van geografische, demografische of technologische aard. Ze kunnen niet aan een specifieke persoon worden gekoppeld.

 

Ga naar de inhoud