Juridisch en privacybeleid

welkom op de site van de Maison du Tourisme de la Forêt de Saint-Hubert.

 

Wettelijke bepalingen

Uitgever: Maison du Tourisme de la Forêt de Saint-Hubert vzw
Maatschappelijke zetel: Place du Marché 15, 6870 Saint-Hubert, België
ECB-nummer: 0676.474.832
Voorzitter: Véronique Arnould
Directie: Laurent Vanhex

Deze site is gemaakt op WordPress met de steun van het Commissariat Général au Tourisme.
De inhoud wordt geleverd door het Maison du Tourisme en zijn openbare en particuliere partners via de gemeenschappelijke databank PIVOT in samenwerking met de databank HADES van Belgisch Luxemburg.
Deze site wordt gehost in Frankrijk, op een server met beveiligingsvoorzieningen zoals een firewall, en is gecodeerd met een SSL-certificaat.

Voor elke vraag / opmerking / technisch probleem / verzoek tot gebruik van de inhoud alsook om op deze site te verschijnen, kunt u contact opnemen met het Maison du Tourisme per mail op het adres van de maatschappelijke zetel, per telefoon (+32 61 61 30 10) of via dit formulier.

Privacybeleid

De Maison du Toutisme de la Forêt de Saint-Hubert kan verschillende persoonsgegevens verzamelen wanneer u deze site gebruikt.
Wij geven u hieronder meer informatie over dit onderwerp.
Wij wijzen u erop dat het privacybeleid, met andere woorden de manier waarop het Maison du Tourisme de la Forêt de Saint-Hubert de door u verstrekte gegevens gebruikt en beschermt, van tijd tot tijd kan veranderen. In geval van wijziging zal deze pagina worden bijgewerkt. Bezoek deze pagina van tijd tot tijd om eventuele wijzigingen in de reikwijdte ervan te volgen.

Contactformulier

Wanneer u contact opneemt met het Maison du Tourisme de la Forêt de Saint-Hubert via het onlineformulier (onder de rubriek “Contact”), zijn de gegevens die u kunt doorgeven

Voornaam en achternaam
E-mail adres
Postadres
Telefoon
Uw voorkeuren en interesses
Het invullen van alle velden is facultatief. De mededeling van bepaalde gegevens aan het Maison du Tourisme de la Forêt de Saint-Hubert wordt echter verplicht wanneer uw aanvraag bijvoorbeeld betrekking heeft op de verzending van documenten per post, of wanneer u opnieuw wenst gecontacteerd te worden.
Deze gegevens worden noch gecodeerd, noch in een gegevensbank bewaard.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van “La Forêt de Saint-Hubert” kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief via de home page en de footer van deze site.
Deze nieuwsbrief wordt u toegestuurd via de tool MailChimp.
Wanneer u zich registreert, wordt alleen uw e-mailadres gevraagd.
U kunt vragen om uw profiel te wijzigen. In dat geval kunt u, indien u dat wenst, uw voor- en achternaam en uw geboortedatum meedelen. Het invullen van deze gegevens weerhoudt u er niet van onze nieuwsbrief te ontvangen; het is geen verplichting, het is een standaardfunctie die door MailChimp wordt aangeboden.
U kunt zich ook automatisch uitschrijven.
De door u verstrekte informatie wordt in een database opgeslagen totdat u verzoekt deze te verwijderen, aangezien het voor ons belangrijk is over uw e-mailadres te beschikken om u de nieuwsbrief te kunnen blijven sturen.

Informatie over uw navigatie

Om u een optimale browse-ervaring te garanderen en voor statistische informatiedoeleinden, maakt deze site gebruik van cookies en het instrument Google Analytics.
Door uw navigatie voort te zetten, aanvaardt u het deponeren van cookies; tijdens uw bezoek wordt u door een bericht op de hoogte gebracht, u kunt ze aanvaarden of weigeren.
De geanalyseerde gegevens zijn van geografische, demografische, technologische aard, … Zij kunnen niet aan een bepaalde persoon worden gekoppeld