Onthaalbureau van Redu

Toegankelijkheid van het onthaalbureau in Redu (Libin)

Het onthaalbureau van het Maison du Tourisme de la Forêt de St. Hubert en het Maison du Tourisme de Libin in Redu is gemakkelijk te vinden. Het bevindt zich tegenover de kerk van Redu en rechts van het Mudia (Didactisch Kunstmuseum).
Het adres is Place de l’Esro 60, 6890 Redu
U kunt gerust het onthaal op het volgende numer opbellen : 061 65 66 99. Vanuit het buitenland : 0032 61 65 66 99.
De receptie van het Maison du Tourisme / VVV-kantoor in Redu is open : – tijdens de schoolvakanties: elke dag van 10 tot 17 uur – buiten de schoolvakanties van maart tot november: zaterdagen, zondagen en feestdagen van 10 tot 17 uur – buiten de schoolvakanties van december tot februari: zaterdagen, zondagen en feestdagen van 10 tot 14 uur Gesloten op eerste kerstdag (25 december) en nieuwjaarsdag (1 januari).  
In het Maison du Tourisme / Office du Tourisme in Redu kunt u toeristische brochures over de regio krijgen, toeristische informatie ontvangen over attracties en musea, wandelingen, restaurants, logies, alsook over andere activiteiten zoals evenementen en souvenirs kopen.

Foto's van de parking op de plaats

Foto's van de gevel en van de ingang

Foto's van de binnenkant

Personen met beperkte mobiliteit

Wij raden u aan u te laten vergezellen. Assistentiehonden zijn toegestaan.

Blinden / slechtzienden

Wij raden u aan u te laten vergezellen. Assistentiehonden zijn toegestaan.

Slechthorende of dove personen

Wij raden u aan u te laten vergezellen. Parkeren: Er is parkeergelegenheid op het plein naast de kerk, ongeveer 60 meter van de hoofdingang. De oversteekplaats is niet beveiligd met een voetgangersoversteekplaats. Toegang tot het gebouw: Een bord boven de ingang identificeert het gebouw. De receptie is goed verlicht, liplezen is mogelijk.. In het gebouw: De informatiebalie is gemakkelijk te vinden. Het personeel zal erop toezien dat liplezen wordt vergemakkelijkt en zal schriftelijke of visuele hulpmiddelen gebruiken om de communicatie te vergemakkelijken. Er zijn geen aangepaste toiletten in het gebouw.  

Personen met begripsmoeilijkheden

Deze tekst is geschreven in “gemakkelijk te lezen en te begrijpen”. Wat is een Maison du Tourisme / een Office du Tourisme? In een Maison du Tourisme is er informatie voor toeristen. Toeristen zijn mensen die naar een regio reizen. Een Maison du Tourisme legt uit wat er in de streek te zien en te doen is. Bijvoorbeeld musea om te bezoeken wandelingen te doen pretparken restaurants En vele andere dingen. Een Office du Tourisme organiseert bijvoorbeeld ook evenementen. Parkeren: Er zijn parkeerplaatsen direct naast het gebouw van Toerisme. Er zijn geen voetgangersoversteekplaatsen om de weg over te steken. Dus moet je links en rechts kijken om over te steken. In het gebouw: Er is altijd iemand bij de ontvangst om u te helpen. Op dit moment zijn de kleine informatieboekjes niet geschreven in “Gemakkelijk te lezen en te begrijpen”. U kunt betalen met een bankkaart of met geld. Voor informatie kunt u een e-mail sturen naar tourisme@libin.be Er zijn geen toegankelijke toiletten.  

Autisten

Wij raden u aan u te laten vergezellen. Assistentiehonden zijn toegestaan. Parkeren: Er zijn parkeerplaatsen in de buurt van het gebouw. De oversteekplaats is niet beveiligd met een voetgangersoversteekplaats. Toegang tot het gebouw: Het gebouw is gemakkelijk te vinden, aangezien er een bord boven de ingang hangt. In het gebouw: Het onthaal is gemakkelijk te vinden. Het personeel staat klaar om u te helpen als u dat nodig heeft. Tijdens de schoolvakanties is het vaak drukker aan het onthaal. Als u aankopen doet, kunt u betalen met uw bankkaart of met contant geld. Voor informatie kunt u een e-mail sturen naar tourisme@libin.be. Er zijn geen toiletten.
Informatie pagina geschreven in samenwerking met All Access / Provincie Luxemburg: +32 63 21 24 07
Skip to content