Luister naar het burlen van het hert met Richard Mignolet

LUISTEREN NAAR HET BURLEN VAN DE HERT MET EEN GIDS

Dit is een activiteit die moet worden gereserveerd. Het speelt zich af in Saint-Hubert met de gids Richard Mignolet. Het begint met een informatiesessie over het leven van het hert in de Ardennen. Het gaat verder met het luisteren naar het burlen en eindigt in de brasserie “Le Coin gourmand”.
U kunt contact opnemen met Richard Mignolet door te bellen naar 0498 57 37 08. Als u vanuit het buitenland belt, belt u 0032 498 57 37 08. U kunt hem ook een e-mail sturen: info@ardenneplaisir.be
De gids is een Richard Mignolet. Richard Mignolet is opgeleid om visueel gehandicapte bezoekers te begeleiden. Het wordt aanbevolen dat u wordt vergezeld. Richard Mignolet heeft zijn formule aangepast. De activiteit zal worden gepersonaliseerd. Hij gebruikt graag humor en deelt graag amusante anekdotes. Op verzoek is het mogelijk de maaltijd te reserveren.
Het is mogelijk om op een toegankelijke parkeerplaats te parkeren: u dient dit vóór de activiteit aan te vragen. De gids is aanwezig om u op de parkeerplaats te verwelkomen. De parkeerplaats is gemaakt van grind en asfalt. Om er te komen: De activiteit vindt plaats in het Parc à Gibier de Saint-Hubert. Het wildpark ligt op ongeveer 2 kilometer van het centrum van Saint-Hubert. Als u vanuit Saint-Hubert de camping nadert, ziet u aan uw rechterhand een bord (u moet rechtsaf slaan). De ingang van het “Parc à gibier” is gemakkelijk te herkennen. De toegang tot de Brasserie “Le Coin Gourmand” heeft twee mogelijkheden: ofwel via een helling ofwel via een trap. Hulphonden zijn welkom (in het algemeen: met uitzondering van hulphonden, zijn honden niet toegestaan in het wildpark).
Foto's van de ingang van het wildpark
Welkom door de gids: Richard Mignolet zal er zijn om u te verwelkomen bij uw aankomst. Hij zal je wat advies geven. Hij zal u begeleiden tot het moment dat u luistert naar het burlen van het hert In het wildpark: Er is geen bewegwijzering voor de activiteit, maar de gids zal aanwezig zijn. Het tempo van de wandeling zal worden aangepast. Er is een deel van het pad dat moeilijker te bewandelen is. In de brouwerij: De gids zal aanwezig zijn. Er is een toilet in de brouwerij dat toegankelijk is voor gehandicapten. Het personeel is opgeleid om mensen met een handicap te ontvangen. Betaling kan contant of via bankoverschrijving.
Foto's van de ingang van de brasserie
Foto's van een plaats op het terras
Foto van het PBM toilet:
Informatie pagina geschreven in samenwerking met All Access / Provincie Luxemburg: +32 63 21 24 07
Naar de inhoud springen